Julhelgen

2011-12-31 11:27:26 Mixat
» Kommentarer(0) «


Julhelgen va helt underbar...fick sem både lör och sön så jag hann spendera helgen men familjen<3
Tänkte bara skriva här va jag fått i julklapp, massa super fina saker!!
♥Fotbad
♥Glassmaskin
♥Vetekudde
♥Taklampa/Ikea
♥Sängkläder
♥TW-grejer
♥Skärmaskin
♥Äggkokare
♥Stor tomte
♥Whiskeyglas-sagaform
♥Fruktfat
♥5liters gryta
♥Kakböcker
♥Porslinsskålar
♥Massagegrej
♥Tjocksockar
♥Grytlappar
♥Ugnsform
♥Glasfat
♥Presentkort Cervera
♥Pengar
En hel drös med grejer, TACK alla!!!♥
Idag så är det nyårsafton, ska se om jag ska ta mig ut på en prommis nu kanske, Emil är ute i skogen och jagar.
Ikväll så är vi bjudna hem till Robin och Renée i Svedje, de bli nog super trevligt!! :)
GOTT NYTT ÅR alla mina vänner!!!!!!♥♥ :)

hemma dag...

2011-12-20 15:30:23 Mixat
» Kommentarer(0) «


Vaknade vid 3 inatt och hade sånna kramper i magen och ryggen, gick ner och tog en pronaxen men låg vaken riktigt länge innan jag kunde somna. Så jag blev hemma från jobbet idag känndes inge bättre när jag vaknade. så jag klev upp med emil vid 6 och ringde på jobbet sen så la jag mig i soffan och somnade om till ca.9 åh då känndes de mycket bättre i magen kramperna hade slutat men ryggen värkte fortfarande så de blev soffläge ett bra tag till. Sen blev jag rastlös så då tog jag och varvade Bak (gjort mini biskvier med 2 olika fyllningar, mumms) och soffläge, så ha hunne me lite nytta idag åsså än fast man är lite halv knöl.
Ryggen känns fortfarande inge bra men tog nyss alvedon och ipren så hoppas de ska släppa snart.
Nu måste jag börja med nån middag här, det blir Norge Sej och potatis idag, mumms!
Ikväll så ska jag nog slå in dom sista klapparna sen inta soffläge igen!!

111217

2011-12-17 13:40:10 Mixat
» Kommentarer(0) «


Igår så va jag till stan och gjorde bort dom sista julklapparna, känns så skönt. Nu är de bara några som jag väntar hem i brevlådan förhoppningsvis på måndag så då är man helt klar.
Innan middan så ringde Hampus och bjöd oss på mat i norrgissjö igårkväll, palt mumma. Sen så följde Albin med oss hem så vi va ute och greja på och han va såå snäll :) Ute och åkte skoter med Emil en sväng och hjälpte han med pelletsen, han tyckte de va tokigt att emil drog släpvagnen med pelletssäcken med skotern :P tog bilder på spektaklet men dom blev så mörka tyvärr:(
Sen så hade vi tjej kväll hos Malin, mys!
Idag så tog vi sovmorron till 10, de måste vara rekord men skönt varne!
Åh så ha jag griljerat julskinkan idag, men så gott de va, åhh! :D
Just nu håller jag på att baka saffransskorpor igen, dom är ju bara såå goda. hade även tänkt att ge mig på att baka biskvier men tror jag tar de på måndag ist, blev lite lat :P
Men ikväll tror jag det bara blir en lugn kväll hemma, kanske se nån film eller nått. Emil ha ju inte sett Jägarna2 än så kanske man ska ta och se den :) vi ska även vara hundvakt åt Harry de bli mysigt!! :)

Mejad postlåda

2011-12-15 06:57:01 Mixat
» Kommentarer(0) «


Igår när jag kom hem från jobbet så skulle jag hämta posten men när jag hitta bort mot postlådorna så såg jag dom inte, insåg då att plogbilen hade mejat ner hela ställningen med postlådor, så jag fick börja med att försöka gräva fram dom och sen försöka skotta ut posten ur postlådan för den va ju packad med snö...mindre roligt, men våran snälla granne Freddan lovade att försöka räta upp den imorrn, för jag orkade inte rubba den för den va nergrävd i snön typ :P
Sen på kvällen så kom mamma och pappa hit och hälsade på så då bjöd vi dom på en trerätters middag. Först till förrätt blev de rostadfranska med egengjort skagenröra, sen till varmrätt blev de Älgstek, Hasselbackspotatis, kantarellsås och en grönsallad och till sist så blev de Kaffe och Saffranspannacotta. Suuper gott!
Idag så jobbar jag 8-14 sen ha jag helg, ledig i 4 dagar det känns helt underbart :)
Imorrn måste jag nog ner till stan en sväng för att köpa dom sista julklapparna det börjar ju dra ihop sig nu...helt ofattbart bara 9 dagar kvar till julafton nu! Tråkigt nog så ficck jag avslag på min sem på juldagen för dom hade strulat ihop de och tappatbort min ledighetsansökan :( Så jag fick bara ledigt på julafton, sen jobbar jag resten av julhelgen :(
Men men bara att bita ihop, få ju va ledig hela nyårs helgen ist!
Ikväll så ska jag äntligen på första fotbollsträningen för denna sesong. Jag ha alltid lyckats jobba när vi ha haft träningar tidigare men nu så ska jag försöka börja. blir roligt de!! :)
Nu blire till å titta på julkalendern sen promenera iväg till jobbet!

Snööööö!!

2011-12-13 10:34:42 Mixat
» Kommentarer(0) «


Ja nu har ju snön kommit iaf och REJÄLT med. Tror vi fått ca 40 här men hörde att uppe hos mor och far så är de närmare 70 :O Åh älskade snö ÄNTLIGEN!!
Har ju jobbat i helgen och jag promenerar ju till jobbet, så i lördags när jag gick hemmifrån och kom till astor så ser det väldigt mörkt ut inne på byn och de va som jag anade Strömavbrott. Men hemma hade vi ström!
Kan lova att de va inte det enklaste att jobba, pannlampor på och tända ljus överallt. Man ha nog inte riktigt tänk på hur mycket man behöver strömmen egentligen. Sängarna gick ju inte att höja så de va att palla upp dom gamla med kuddar i ryggen för att ens få i dom frukost och medicin och så fick man stå på knä och jobba för vissa sängar va ju i botten. Men som tur så kom den tillbaka vid halv12 så de va skönt.
Men vi va ändå lyckligt lottad för på alla andra ställen runt om oss så ha dom inte haft ström på hela helgen så vi hade tur. För hemma hos oss ha den bara blinkat några gånger men inte fare nå spec länge.
Igår så va jag ledig, städade, tvättade och bakade mest hela dagen, ungefär som alla andra ledigdagar :P
Men på kvällen så va jag och åt middag på Public med mina kära arbetskamrater mycket trevligt och gott. Jag åt Oxfilé trattis (absolut att rekomendera :)
Idag så ha de inte blive så mycket gjort än, sett på julkalendern och lucia. Måste bara tillägga att Jill Johnsons nya jullåt I väntan på julen är en Favorit just nu, så himla fin!! :)
Nu ska jag ut och he på värmaren på bilen en stund ska fara och hälsa på Renée och lilla Tuva strax :)