Grav.ledig

2015-04-14 12:29:01 Vardagen
» Kommentarer(0) «


Ja nu ska jag göra ett försök till att ta tag i bloggen igen.
När man jobbar heltid så är de som att dagarna bara går runt, men nu är de så att jag gått på grav.ledigt från och med idag och Axel har gått ner på 15timmars på fsk så nu har jag ju massor med tid :) Åh det känns så skönt att slippa ha han så långa dagar på fsk, inte roligt att lämna han kl.6 på morron och hämta han strax innan 17. Nu går han 9-14 3 dagar i veckan, så lämpliga dagar :)
 
 
I lördags så gick jag in i v.32 ojoj så tiden har gått fort denna graviditet. Tänk, om ca8 veckor så har vi vår 2a lilla knodd här och Axel blir storebror. De känns super roligt och spännande! Axel längtar massor, han kommer och pussar & kramar bebisen (magen) hela tiden. Men det ska bli spännande och se hur han reagerar när bebisen väl är här ;) hihi!
 
Emil & svärfars har åkt till fjälls så jag och Axel passar Wilda i veckan. Just nu ligger hon med huvudet i mitt knä och sover så gott :)
 

Jag har nyss fått i mig lite lunch så nu tror jag vi lägger upp benen en stund. Mina fogar och rygg börjar göra sig väl påminda om denna grav så man orkar inte stå och göra spec mkt innan de börjar värka :/
 
Ikväll kommer mamma/mormor och ska vara barnvakt/hundvakt medans jag ska på ett pysselparty. Hoppas man hittar nått roligt till Axel som vi kan pyssla med här hemma :)