Framkallat bilder..

2012-09-27 16:04:29 Vardagen
» Kommentarer(0) «


Igår så tog jag mig i kragen och framkallade lite kort, för det är så mycket roligare att sitta och titta i ett album än bläddra på datorn. Så då ha jag nått att göra framöver och sätta in dom i album och fixa ordning. Har även brännt ut bilderna på CD, om de skulle hända nått me hårddisken så ha man ju backup. Nu är de bara 2012´s bilder kvar att bränna ut, så snart klar.
 
Idag så ha jag haft trevligt besök av Renée på förmiddan. Skönt att få surra av sig emellanåt :)
Sen på em. så plockade jag fram symaskinen och sydde in ett par jeans som va alldeles för vid och lång i benen, så nu blev dom som nya, helt OK blev de för att va första gången jag syr in ett par byxor. Nöjd!
 
Nu ska jag börja fixa med nån mat, blir lax och potatis idag.

Sparkar <3

2012-09-22 10:26:00 Vardagen
» Kommentarer(3) «


I torsdags kväll när vi gått och lagt oss så kände jag att de buffa till i magen åh tänkte, va de där en spark? haha ja hade ju inte kännt någonting innan så va som osäker.
Men då igårkväll när vi lagt oss så börja de sparka till ordentligt och då va ja säker på vad de va jag hade kännt kvällen innan! Vilken otrolig härlig känsla!
Jag sa till Emil så han hann med och fick känna sparkarna han med. Tror det är en riktig fotbollsspelare där inne för de va ordentliga sparkar, hihi. Sååå mysigt!! :D
 

Ja tro vad man ska hitta på idag då...Emil är ute i skogen med Tassa så han blir nog borta några timmar till. De blev sovmorgon för min del nu till 9.30 så ha bara nyss fått i min nån frukost ;) Kanske man ska kasta sig in i duschen så man piggnar till iaf.

Tisdag!

2012-09-18 13:13:54 Vardagen
» Kommentarer(2) «


Ja igår va vi på ett extra UL för att undersöka hjärtat på bebben eftersom jag blev framflyttad 11 dagar så de va lite tidigt att göra de förra gången, och allt såg normalt ut och de känns så skönt. Mysigt att få se lillpyret igen<3 H*n låg inte still en sekund! Nu önskar jag bara att veckorna rullar på lite fortare!

Idag ha de inte blive många knop gjorda...är såå slö. Men måste nog ta tag och hitta på nått vettigt innan det är dags att bege sig på jobbet för ett kvällspass med Lena.


Åh nå mindre roligt är att mina fogar ha börjat göra sig påminda, så nu har jag skaffat mig ett foglossningsbälte som jag ska prova. Hoppas verkligen det lindrar lite iaf...för det är snart outhärdigt på jobbet med alla dessa böjningar, hukningar, gåning och allt. Ursch och fy!! Trodde inte de här skulle börja så tidigt :/

 


Höstfint!

2012-09-12 18:11:53 Vardagen
» Kommentarer(0) «


I måndags så kom svärmor hit och hjälpte mig att göra svart/rödvinbärs juice och saft. Så igår silade jag upp de och paketerade. Det blev så gott! Mycket bra att finna i frysen och att det dessutom är hemgjort så man slipper köpa saft, för nu vet man ju vad det är gjord av. Smarrigt.
 
Idag så ha jag putsat fönstren och bytt gardiner i hela huset, så nu är det höstfint här hemma. Kan säga att det känns i höften och ryggslutet nu :/ Har även fått hjälp av svärfars att göra ordning en kvarta älgkalv idag så nu ligger den i frysen :)
Vi bjöd även svärfars på middag idag, det blev Farmors köttfärssoppa med klimp, super gott va de...längesen man åt soppa!
 
Nu ska jag ta och framkalla lite bilder till jobbet sen blir det en promenad med JB, hoppas bara smärtan i höften släpper lite tills dess :/

Hjärtat <3

2012-09-07 12:51:26 Vardagen
» Kommentarer(7) «


Ja dom flesta vet ju om de redan men för er som inte ha hört de så ska jag och Emil bli föräldrar i februari!
Vi är såå glada, känns jätte roligt och spännande på samma gång!
Ha vare så svårt att riktigt inse att det är ett litet liv i min mage, men i onsdags så va vi på ultraljud och fick se vårat lilla pyre ligga där inne och sprattla.
Vilken otrolig härlig känsla, hela kroppen fylldes av glädje och värme när man fick se sin lilla älsklings hjärta slå!
Nu har man äntligen förstått de på riktigt att vi ska ha en bebis<3 Vi är så så lyckliga!!! :)
 
 

Längtar såå tills Februari<3
 
Emil<3

Piroger

2012-09-04 17:00:54 Vardagen
» Kommentarer(0) «


Ja nu har älgjakten dragit igång. Emils jaktlag jagar då bara mån, tis, lör och sön denna vecka. Så det är en ganska lagom start. Igår fick dom en tjur och en kalv så de började rätt bra! Idag tror ja de går lite segare för jag har fortfarande inte fått hem han från älgskogen än... I em så har jag passat på att göra piroger, det är som lättsam mat för Emil att ta med sig som matsäck ut i skogen så de blev 3 fulla plåtar :) Jag gjorde en fyllning på tacokryddadfärs, lök, champinjoner och paprika. tror dom kan va riktigt goda, ska snart provsmaka en, börjar bli hungrig nu när man stått i den lukten i nästan 3 timmar :P
Måste väl vänta hem Emil först innan de blir nån riktig middag här idag och de kan ju ta sin tid :P tror de blir nån taco låda eller nått för de blev en hel del tacofärs över.