Adventsfint!

2012-11-28 15:27:15 Vardagen
» Kommentarer(1) «


Igår så passade jag på att göra adventsfint här hemma, så man bara kan njuta till helgen på 1:a advent :)
Det tog mig hela dagen innan jag hade struke och bytt gardiner, lampor och dukar i hela huset. Kan säga min kropp va helt knäckt igår kväll...känner att jag inte riktigt vant mig vid hur mycket/lite kroppen klarar av nu förtiden innan den säger STOPP!
 
Nu är det iaf nedräkning tills jag gå hem från jobbet, 2 veckor kvar endast 10 arb.pass!! :)
 
Tänkte att jag skulle bjuda på en bild på bebis magen, nu börjar de hända grejer...mina jackor börjar bli oerhört trånga :P Få snart gå till pappas garderob tror jag nog allt ;P
 
v.30 (29+0)
Fullt räjs är det där inne!
 
Idag på fm ha jag vare ner till stan en sväng och gjort bort lite ärenden. Köpte en babysitter så nu tror jag vi ha dom mesta stora grejorna som barnvagn, babyskydd, spjälsäng, babysitter mm. Men har en heldel grejer kvar att inhandla. tur man gå hem snart så man kan börja koncentrera sig på allt som måste införskaffas.
 
Nä nu ska jag iväg på ett kvällspass!

Helgen

2012-11-18 13:08:58 Vardagen
» Kommentarer(0) «


Igår va jag och Josefine Bodin till tre-sjö och satt på loppisen för fotbollslaget. Så nu är de gjort för sista gången, det känns otroligt skönt. För nu är allt med fotboll över för min del. Jag ha haft ågren varje år hur jag ska göra om ja ska fortsätta eller inte. Kan säga att sista åren då ha man spelat bara för att få vara och umgås med sitt härliga lag, fotbollen i sig ha inte gett mig mycket på slutet. Känns så skönt att nu ha jag en bra anledning till att sluta, ha inte riktigt haft de tidigare därför man fortsatt, haha!
Så få väl se hur man ska underhålla kroppen sen till våren, men nått ska jag väl hitta på, lite självdisiplin skulle sitta på sin plats, för då tör man ha en del extra kilon som man ska bort med dessutom ;)
 
Ja sen på em. så åkte vi upp till mor och far på Näset och åt grillat. Efter maten så åkte vi om en sväng till mormor och albert och hälsade på, va längesen sist vi va där så.
 
Idag klev jag inte upp ur sängen förän 9.30, Lillmyran ha haft räjs i magen hela kvällen igår och fortsatt nu på morron. Det är jätte mysigt när man känner hur h*n lever rövare där inne, men de känns i kroppen såhär efteråt man är alldeles mör :P
Har börjat känna av att man inte alls orkar spec mycket nu för tiden, tycker jag är trött konstant.
 
Men ha iallafall lyckats ta mig i kragen idag och städat och tvättat undan lite här hemma. Va lite små sugen på att dra igång ett bak också men få se hur myket ork ja ha.
Emil är i skogen med tassa idag, så få väl se när man få hem honom.
 
Sånt himla sur väder ute idag så man blir ju alldeles deppis när man tittar ut genom fönstret :(
Nu vill jag ha snö på backen så vi får en vit och ljus advent.

Höstfesten

2012-11-12 13:36:11 Vardagen
» Kommentarer(0) «


I lördags så va den årliga höstfesten här i gideå. Den va lika bra som alltid. God mat, trevligt sällskap och mycket dans. Komme isäng vid 3.30 så igår hade vi en riktig soffslöar dag.
På kvällen så åkte vi upp på näset och firade min pappa på farsdag.
 
Efter maten så gick vi över till farmor där vi blev bjudna på tårta, åsså fick vi ett paket som farmors syster skickat upp från örebro.
Hon hade stickat dessa fina dressar, mössor, vantar och sockar till lillmyran i magen. Så otroligt välstickade och fina. Det tackar vi så mycket för :)
 
 
 
Dessutom så va de exakt 3 månader till bf igår!
Vi längtar såå mycket<3
 
 
 
 

Veckan

2012-11-04 11:39:03 Vardagen
» Kommentarer(0) «


Nu vare ett tag sen jag skrev igen, men dagarna rullar på som vanligt här.
I måndags så fyllde Emil 24 år så då hade vi våra familjer här på fika. Så trevligt när alla träffas, det var bara mamma som saknades men hon låg hemma och va dyng förkyld :(
 
Igår em skjutsa jag ner Emil till stan för han skulle på firmafest, så då hade jag bokat en dejt med min fina Malin som va hemma från östersund <3 Blev en tok mysig fika och massa surr som vanligt!
Sen på kvällen så åkte jag till mellansel och hälsade på "Lillerik" och hans föräldrar, tusen tack för en trevlig kväll. Lillkillen låg och myste med mig mest hela kvällen, sååå mysigt!
 
Sen åkte jag in till stan för att hämta upp Emil. Dom var på posseidon, så då hamnade man ju där ett bra tag. Men till slut så fick jag med mig alla som skulle skjutsas hem.
 
Idag ha jag inte gjort så mycket än. Tagit mig en dusch och städat upp i köket är väl vad jag ha hunnit med hittills. Nu ska jag se om Jossan och barna är i norrgissjö så då blir de nog en liten tur dit och busa med gokillarna! 
 
Nu är nedräkningen nere på tvåsiffrigt, som vi längtar efter dej lilla hjärtat!! <3