Blodomloppet

2012-05-31 07:20:50 Vardagen
» Kommentarer(0) «


I tisdags så for jag och några arb. kompisar upp till umeå och gick blodomloppet. Super mycket folk va de runt 11.000 pers. Vi va 4000 i våran grupp bara så de va fruktansvärt trångt på gångvägen. Man fick dom försöka tränga sig förbi folk så man kunde gå i sin egen takt och inte behöva gå myrsteg. Nästa år blir de vårruset tror jag, för ja va inte helt övertygad på detta...man gick efter en grusväg som dammade nå fruktansvärt...mina ögon va alldeles irriterade igår av allt damm som man dragit in. Men annars så hade vi de jätte trevligt, kvällen avslutades med en mysig picknick! Igår så va Emil snäll och stannade kvar efter jobbet och fixade ACn på min bil så äntligen fungerar den igen, skönt! Tur jag har världens bästa sambo<3 Själv så tog jag en prommis och en liten löptur igårkväll...så skönt att få reka av sig lite. Nu ska jag strax iväg på jobbet för det sista passet denna vecka 8-14 sen blir jag ledig i hela 4 dagar :) Imorgon så börjar jag ledigheten med en IKEA-tripp med Mamma, Ulla-britt och Josefine. Så bli så roligt! :)

jobb helg

2012-05-26 11:27:17 Vardagen
» Kommentarer(1) «


Så har jobbar helgen dragit igång. Men snart bara halva dagen kvar sen jobbar jag bara till 1imorgon så de komma nog gå fort. Igår blev det bara en mysig hemmakväll med älskling. Lyxade till de med ost och kex till filmen 101 dalmantiner, hihi!! :) sen tog vi oss en tur med bilen och skulle se om vi fick se nå vilt. men allt vi såg va bara 1 rådjur och 1 grävling. Sitter just nu och har lunchrast. lite tråkigt att man jobbar hela dagen för vi har ju match idag på björkvallen. Men jag få heja på brudarna härifrån ist :) nu ska jag kila ner och jobba igen.

Sommar värmen!

2012-05-24 21:57:40 Vardagen
» Kommentarer(0) «


Ja idag så kom äntligen sommarvärmen, så underbart härligt!
Imorsse vid 9 tiden så kom Renée och Tuva hit och hälsade på, alltid lika trevligt att ses. Åh såklart ett stort grattis till Renée som fyller år idag!! :D Måste även lägga till ett grattis till Tuva som blir stora tjejen och fyller hela 1 år imorgon!! :D
Efter dom åkt hem så tog jag mig en härlig prommenad till granto och tebax i goovärmen innan de va dags för ett kvällspass på jobbet.
Nu sitter jag och väntar hem älsklingen som varit till sin faster i ume sen blire nog bara till att gå och lägga sig eftersom det är daghelgen och jobb hela helgen lång..suck!
Emil <3

Kalas, stängning och Umeå tripp..

2012-05-20 20:38:44 Mixat
» Kommentarer(0) «


Det har min helg bestått av.
I fredags så fyllde Martin år så då va vi här och firade han med grillning, kubbspel, och trevligt sällskap.
Igår lördag så for vi upp på Näset till mamma och pappa och stängde åt kossorna så dom snart ska få komma ut på grönbete. Emils syster med barn kom och hälsade på oss och hjälpte oss att stänga, riktigt duktiga va dom. Sen blev de grillning hemma hos farmor och farfar!
Idag så följde jag Therese upp till umeå för att köp en barnvagn, sen så blev de även en sväng på stan och expo innan vi drog hemmåt.
Emil ha vare i norrgissjö med Erik och hjälpt deras pappa att gräva och göra ordning grunden för svärmors växthus som ska upp! Mycket hade dom hunnit gjort medans vi va borta, super bra komma de där att bli.
När vi kom hem så blev vi bjuden på middag hos svärfars, dom är så snälla :) Efter maten så satte vi oss och såg en film, En kvinnas hämnd med Jennifer Lopes. Den va riktigt bra men man blir så fruktansvärt arg när man ser den, sjuka människor de finns.
Nu ha vi kommit hem så nu blir de bara deg i soffan framför hockeyn innan sängen kallar. Jobb imorgon igen 7-16 pool pass, känns inte spec lockande.
Emil Gidlund <3

Längesen

2012-05-16 10:36:12 Mixat
» Kommentarer(2) «


Ja nu va de längesen jag skrev här igen...Har väl inte hänt allt för mycket så inte missat så mycket att skriva om.
I helgen som va så va vi uppe på Näset, jag jobbade men åkte emellan så jag hann träffa mamma och pappa lite också. Va även om en sväng till movattnet och hälsade på.
Emils syster har börjat sy mössor, hon är super duktig. Hon va snäll och sydde varsinn mössa till mig och emil i helgen.
Emils mössa med ugglor på.
Min mössa med färgglada ugglor och flugsvampar
Tycker absolut ni ska gå in på hennes blogg och kolla in alla snygga tyger hon ha och gör en beställning! :)
http://lillafamiljenimovattnet.blogg.se/
Igår så satte jag upp mina nya hissgardiner i trappen och hallen uppe, så nöjd! :)
Igårkväll så va jag på TW-party hos Renée, det blev en hel del saker på listan :P
Sen va jag kvar efter och vi satt och surra och helt plötsligt kom Robin hem och då va klockan 22.15 :O tiden hade bara flygit iväg, haha så kan de gå när man ha trevligt :)
Nu ska jag fara till emils farfar och gratta han på födelsedagen. Jag jobbar kväll så jag kunde inte följa med emil när han slutat jobbet så åker dit nu me Erik och Tess ist! :)