Stadium!

2012-03-31 20:43:53 Mixat
» Kommentarer(0) «


Ikväll så har jag beställt lite kläder från stadium som har 25% på allt!
Hittade även en super snygg Helly Hansen jacka, men blev som i valet och kvalet om jag skulle köpa den eller inte, för jag va egentligen ute efter en softshell jacka men det va bara en skal jacka så den är ju betydligt tunnare så jag beställde den inte. Men få se om dom ha den hemma i ö-vik så ska jag nog dit och prova den till veckan så få man ju se i verkligheten hur den ser ut och känns.
Har även fått hem bilderna jag framkallat fick dom dagen efter så de gick ju super fort. Nu ska jag bara sitta och ordna upp dom i datum ordning och sätta in i fotoalbum. Men de blir nog till veckan de!
Idag så ha jag jobbat till 16 sen när jag kom hem så hade min underbara sambo gjort mat, älgskav fick jag med rosépepparsås :) Jag fick de bäst jag<3
Nu ikväll så är han ute i skogen med Morgan så jag ha passat på att ta mig en promenad men de va inte så himla tyckt väder så de blev bara en kortis.
Nu ska jag fortsätta se på gladiatorerna och se om Emil kommer hem snart så kanske de blir nån film eller så!

Framkallat bilder

2012-03-29 13:37:29 Mixat
» Kommentarer(0) «


Nu börjar de kännas som vår, asfalten framme, fåglarna kvittrar och solen värmer så skönt. Underbara årstid!

I går så hade jag ledigdag så då passade jag på att fara ner till stan på fm för jag hade fått ett presentkort på tillbehör till min Ankarsrum assistent som går ut på lördag så va tvungen att utnyttja de innan de gick ut. Så jag beställde en passertillsats och citruspress. De va beställningsvara så skulle få dom på några veckor.
Sen va de APT på jobbet kl.14-16 så efter de så passade jag på att ta en 1,5 timmes Powerwalk för de va så himlarns underbart väder solen lyste och de va riktigt skönt!
Har även framkallat en massa bilder från 2009,2010,2011 så de blev nå hundra kort :P Men så roligt att ha i fotoalbum så man kan ta fram och titta på, sällan man tar fram hårddisken och tittar på bilder. Så hoppas dom kommer i början på nästa vecka.
Idag så ha jag städat på fm. man drar ju in så fruktansvärt med grus denna årstid :/ Har även tagit mig 1 timmes PW idag de blåste lite mer idag men de va skönt ändå, känner dock i benen att man vare sjuk och inte kunnat röra på sig i nån ordning. Men till veckan så ska jag börja träna igen iaf, nu skiter jag i denna förkylning för den verkar ju aldrig vilja ge sig ändå.
Imorgon efter jobbet så är de trivselkväll med fotbollslaget de ska bli trevligt, sen så jobbar jag ju resten av helgen så de blir nog en rätt så lugn helg!
Älskar dej Emil Gidlund!!<3

onda bihålor :(

2012-03-26 20:33:29 Mixat
» Kommentarer(0) «


I lördags så va vi ju bjuden till Emils syster på mat, fick en super god 3-rätters middag. Tack för jätte god mat och super trevligt sällskap! :)
Dock så ha även den här helgen bjudit på en omgång till av denna hemska förkylning de som nästan hade gett me sig...men så i torsdags så slog de till igen, täta bihålor, hosta, huvudvärk och orkeslöshet. Men nu vill jag faktiskt bli frisk, de är ju snart vår och då vill man ju inte sitta inne som en hösäck i soffan!
Jag vill ju börja träna igen, behöver verkligen komma igång med de nu! Saknar fotbollen!!
Idag så ha jag poolat på husums htj södra, gick faktiskt otroligt bra ha som gruvat mig för husums htj när man inte riktigt känner till stället men jag hittade överallt tillslut iaf.
Ikväll så har jag bara legat framför tv´n eftersom jag inte är så pigg. Men ha iaf gjort en fruktsallad som jag tänkte bjuda Emil och Morgan på när dom kommer hem från skogen!

Ny frisyr!

2012-03-24 12:20:58 Mixat
» Kommentarer(1) «


I tisdags så va jag till frissan och klippte av mig håret och det känns såå skönt!! Lite ovant eftersom jag aldrig haft såhär kort hår förut men så roligt med en ny frisyr och håret känns så vårfräscht! :D
Här kommer före och efter bilder! :P
Före:


Efter:

Ja har sparat längderna fram så det är längre fram och kortare bak..så man få en riktig frisyr! :) Va så less på mitt långa nötta stripiga hår så :P


Idag så ha jag storstädat över och nedervåningen. Emil är ute och fiskar vid havet så tänkte då passar jag på att göra lite nytta här hemma! Så skönt när de är gjort :)
Men nu ska jag snart ta och hoppa i duschen och göra mig ordning för vi är bjuden till Emils syster med fam. på middag ikväll, ska blir så trevligt!! :D




Vinteryran 2012!

2012-03-11 20:08:48 Mixat
» Kommentarer(0) «


Ja igår så va de den årliga vinteryran, Åkte upp vid 11 och såg när Hampus och Albin åkte lillavasaloppet! Jätte duktiga va dom! :)
Albin startklar!
Hampus redo!
Albin fick lite hjälp av Mamma och jobbo Emil!
Albin busa med räven!
Sen gick vi runt lite och kikade på både skotrar och snowracer tävling.
Sen vid 14 tiden drog vi oss hemmåt.
Tog oss en liten skotertur innan vi for till Jossan Bodin för Hockey, mat och Mello!! Helt klart rätt låt som vann iaf! ;)
Imorsse så for vi ut till havet med Svärfar, Erik och Therese och testade fiske lyckan.
Fick hyffsat med fin mat fisk. Åh vädret gick ju inte heller att klaga på, solen lyste mest hela tiden och va jätte varm!
Nu väntar jag bara hem Emil som är i norrgissjö och sen få vi se om de är nå bra på tv´n ikväll!

Kalas!

2012-03-08 07:38:30 Mixat
» Kommentarer(0) «


Som sagt igårkväll så kom Mamma,Pappa,Farmor,Farfar,Svärfars,Moster,Erik&Tess hit och käkade tårta.
Fick godkänt på den så de känns ju bra ;)
Även så hade Snälla farmor gjort en super god schwartsvaldstårta till mig!
Åsså så fick jag super bra och fina presenter :)
♥Torktumlare
♥Grill mackjärn
♥Pengar till att klippa och färga håret
♥Blommor
♥Pengar
♥Presentkort Åhléns
♥Presentkort Hemtex
♥Presentkort Cervera
♥Cult design ljuslykta
Denna fast med andra färger på brickorna, i grå/beige skala!
Nu ska jag iväg å jobba. Sen när jag slutat så ska jag ner till stan och hämta upp Emil på jobbet sen åker vi till m-sel och uppvaktar Erik som fyller år på fredag!

21 år!

2012-03-06 14:42:16 Mixat
» Kommentarer(0) «


I fredags så åkte vi upp till solberg med Maja, Simon, Malin, Martin och Josefine.
Senare på kvällen kom även Salle, Marlene, Rickard och Ante. Riktigt trevligt hade vi!!
På lördagen så gick vi till backen och åkte lite bräda/slalom. de blev dock bara 3 åk...har nu insett att de där med att åka bräda inte riktigt är min grej längre...får så fruktansvärt ont i fötter och vader. Haha tur man bara åker max 1 gång per säsong :P
Sen på kvällen blev de middag på puben och hockey!
Efter hockeyförlusten så gick vi hem till huset igen och efter 12-slaget så fick jag lyssna på finfin skjönsång eftersom jag fyllde 21 på söndagen!
Fick dessutom ett litet "bakis paket" av Malin med massa smått och gott ;)
På söndagen så städade vi och packade ihop. va hemma igen vid 14 tiden.
Då fixade älsklingen goo middag, fläskfilé och pot.gratäng Mumms!
Sen for vi ut på en skotertur och fin åkte lite :)
Så såg väl min födelsedag ut.
Igår så hade jag ledigdag så då passade jag på att städa lite och sen blev de en prommis med Maja och Harry runt forsen.
När Emil kom hem från jobbet så slängde vi i oss lite mat sen for vi upp på Näset och Emil fixade elan som min kusin Oskar skulle köpa. De är ju sportlov nu så de brann väl lite i baken på oskar, han ville ju köra :P
Så nu är den fixad och klart, kan lova att de va en pojke som hade smilgroparna ändå upp till örona igån när han fick köra hem den ;)
Imorsse så va jag ner till stan en snabbis och handlade lite mat.
Så nu så ha jag bakat bullar och fyllt smörgåstårtan.
För imorrn efter jobbet så ska jag bjuda på tårtkalas eftersom ja va borta på min födelsedag!
Jag jobbar till 14.00 imorrn så därför ha jag förberett lite så de är bara att garnera smörgåstårtan imorrn. Sen så ska min snälla farmor göra en söttårta åt mig eftersom de blir lite tight att hinna baka en sån efter jobbet. :)
Nu ska jag paketera bullarna och plocka undan de sista innan jag ska iväg på ett kvällspass på jobbet.
Himla synd bara att man missar hockeyn ikväll :/ Men få väl hålla min upp.dat med tlf. ;)