Räkbåten

2012-08-30 15:54:35 Vardagen
» Kommentarer(0) «


Igår kväll va vi på räkbåten med Mamma & pappa, Emils föräldrar och syskon med respektive. En super trevlig och härlig kväll. Jätte goda räkor med mycket smarriga tillbehör. En kanonkväll helt enkelt!

Idag så ha jag vare ledig. Ha hålle på och rensat i garderoben och lagt undan alla sommar kläder och plockat fram höst/vinter kläderna. För nu känns de absolut som att hösten har kommit. Även dragit över med dammsugaren, så de är fint till helgen.
Jag jobbar nu hela helgen men den är ändå fullbokad med en massa trevliga saker. Imorgon kväll blir de middag på Trapper In med massa härliga vänner. Sen på lördag blir de 30års kalas för Jonny! :)

Nu ska jag ta och börja med maten här innan Hjärtat kommer hem från jobbet <3

Bullbak

2012-08-27 15:14:00 Vardagen
» Kommentarer(2) «


Imorsse vaknade jag med energi till 1000. Så då måste man ju passa på att utnyttja den till fullo.
Började med att fara på affärn och panta massa burkar och flaskor och handlade.
 
Tog upp köttfärs och gjorde köttbullar på 1,5kg färs = 157 köttbullar. Det är så skönt att ha färdiga i frysen så det bara är att ta upp när båda sluta 16.00 och man vill att de ska gå fort!
 
 
Sen körde jag även igång ett bullbak som resulterade i 75 kanelbullar, smaskens! nu äre bara att komma och fika :)
 
 
Ska ta och vika lite mera tvätt och stoppa undan nu, sen blire soffläge tills älsklingen komma hem från jobbet, känner mig förtjänt av de nu :)
 
Emil Gidlund <3
 
 

Kräftskiva

2012-08-26 20:06:37 Vardagen
» Kommentarer(0) «


Har min långledighets helg nu, ledig fre-mån inte alls så tokigt.
I fredags följde jag mamma på häggströms i lögdeå, hittade dock inga kläder alls men mamma hittade desto mer.
Sen på hemvägen så stannade vi i olofsfors och åt lunch sen åkte vi över jansmark och hälsade på Emils mormor och morfar innan vi for hem.
 
Igår så hade vi kräftskiva här hemma hos oss, första gången iår vi äter kräftor och de va såå gott. Ja tror jag åt så att det sprutade ut genom öronen på mig tillslut :P Sen så hade Stina gjort en jätte god efterrätt så efterden satt man som i paltkoma.
Det blev en hel del sällskapsspel och massa annat skoj. Hade en kanon trevlig kväll, med gott sällskap :)
 
 
 
Idag så tog vi först en rejäl sovmorgon, sen så ha vi städat undan lite, tvättat, vikt massa tvätt och stoppat in i garderoberna, rensat i källaren och vare på återvinningen med en massa glas och kartonger. Så vi ha hunnit med en hel del. Så skönt att få undan lite rat.
 
Nu ikväll for Emil iväg till norrgissjö en sväng så jag ha betalat räkningarna och nu tror jag att jag ska blippa och se om det är nått att se på tv´n ikväll.

Semester

2012-08-03 12:15:40 Vardagen
» Kommentarer(0) «


Ja nu var det ett tag sen jag skrev igen, men har ju semester så det ha inte riktigt vare prio 1 att sitta vid datorn.

 

Semestern började med den årliga Norge resan med Emil, Erik och Therese. Vädret var inte riktigt hundra, rätt så kallt och blåsigt men som tur är så hade vi kläder för väder, så resan blev helt underbar ändå som vanligt!

Mycket fisk fick vi även iår, de va dock dåligt med Sej, men fick desto mer torsk.

Förra veckan så for Jag, Emil, Josefine och Torbjörn och plockade hjortron på våran guldmyr, lika frödigt som ifjol om inte bättre! :) Man blir ju helt till sig när man ser hur de bara lyser när man kommer gåendes. Så kul!! Så nu är frysen fylld igen.

 

I torsdags den 26/7 så firade Emils mormor och morfar Diamantbröllop, 60 år som gifta! Det firade vi med ett besök på älgfarmen och sen middag och tårta på Levar hotell, en mycket mysig dag som jag tror uppskattades enormt! :)

 

 Åh jag blir så less när det aldrig går att ladda upp bilder på denna blogg!!!! Aja få bli en annan gång då!