Vaccination

2012-04-26 12:56:47 Mixat
» Kommentarer(1) «


Igår så va jag ner till stan och fick min första vaccinspruta mot hepatit B, eftersom jag råka sticka mig på jobbet med en insulinspruta efter jag stuckit en brukare så va jag tvungen att ta blodprov och se så jag inte blivit smittad med nått. Men proverna såg bara bra ut så det är ingen fara men jag ska få vaccinera mig ändå och det står kommun så det är ju bra :) Om en månad ska jag få den 2:a sprutan och sen om 6 månader ska jag få den sista sen ska jag vara fullt skyddad mot hepatit B så de känns bra.
Igår kväll så va vi och hälsade på Tom, Josefin och lilla Alfred som har blivit så stor!
Killarna va ute och förberedde för sista april som vi ska fira hos Tom och Jossan, med massa trevligt folk som vanligt, det ska blir roligt!
Imorgon så drar Emil, Erik och Torbjörn upp till fjälls för att fiska, så jag blir alldeles själv hela helgen. Jobbar ju så de fördriver man ju tiden rätt så bra på :P Men imorrnkväll så ska jag på olles och käka middag och lyssna på JLT med trevliga vänner, blir nyktert eftersom jag börjar 7 på lördagmorron men de ska bli roligt att gå ut iaf!
Nu ska jag förbereda nån middag här eftersom jag börjar jobba 14.30.

Ordentligt ryck

2012-04-12 17:21:57 Mixat
» Kommentarer(0) «


Igår kväll så gjorde jag och Emil ett ordentligt ryck här hemma. Satte klart golvlister i köket och i gästrummet, bar in en bokhylla från boa (IKEAS BILLY som vi köpte av våra hyresvärder när vi flytta hit men hade totalt glömt bort att dom stod där ute :P ) Så nu ha vi fått super bra med förvaring uppe i hallen för alla pärmar, papper, fotoalbum ja allt. Sen bar vi in den hyllan vi haft i hallen in i gästrummet så de blir mer förvaring där också.
Nu ska vi bara rensa i lillrummet uppe och göra ordning för förvaring där med. ( just nu är det bara en enda röra med grejer huller om buller ) Sen städade jag nedervåningen så jag skulle slippa de idag på min lediga dag.
Tog även och klippte Emil igårkväll, han va hur långhårig som helst :P Så nu är han så snygg så ;) <3
Idag så ha jag vare i stan på fm. köpt en ny bäddmadrass till våran säng för jag får så ont i ryggen av den vi ha nu. Så nu hoppas jag de ska bli bättre.
Hittade även lite kläder och solglajjor. Men nån jacka hitta jag då inte, va runt på hela stan men nada...bara att leta vidare.
Nu ska jag packa väskan och sen iväg på fotbollsträning. Imorrn så har vi träningsmatch igen, kul! :)

Påsk!

2012-04-12 16:19:23 Mixat
» Kommentarer(0) «


Påsk helgen har vi spenderat uppe på Näset med min kära familj.
Vi har fiskat, ätit, ätit och ätit lite mer :P haha mycket mat blev de som vanligt ;P
På fredan och lördan så kom Erik och Therese upp till oss. På lördan så kom även svärfars så dom stannade på middag och bestod av grillat. Mumms!
Tur med vädret hade vi  hela helgen i princip. Solbränd i ansiktet hann man med också :)
Farfar glassar i mina glajjor ;)
Emil ficke bäst han ;)
Pappa ute och glider på oskars elan
I otroligt läckra glajjor ;)
Emil och Jens på vrålåket!
Påsk helgen avslutades med en träningsmatch mot MG83 på måndagkväll, tyvärr så förlorade vi, men ojj så roligt de va att spela igen! :)