Pepperkaksbak.

2011-11-29 15:22:56 Mixat
» Kommentarer(0) «


Igår efter jobbet så blev de pepparkaksbak med Jossan, Ulla, Ulla-britt, Hampus och Albin.
Pojkarna va super duktiga, gjorde en plåt var. albin va mycket koncentrerad :)
Sen på kvällen så fick jag fin besök av Renée och lilla Tuva, super trevligt tack för att ni kom förbi :)
Idag så ha jag inte gjort många knop mest tagit igen mig sen helgen...måste ju få ha sånna dagar åsså. Men lite ha jag ju hunnit med iaf, tvätta, satt upp gardiner,tagit fram lite julgrejor, varit på APT på jobbet och hälsat på Småpojkarna som är i Norrgissjö.
Nu ska jag ta och dammsuga och skura sen börja med nån mat här. Tror de blir Tacopaj idag! :)
Ska strax åka och hämta hem gubben från flyget, skönt att ha han hemma igen :) <3

40 årskalas!

2011-11-28 06:54:45 Mixat
» Kommentarer(0) «


I lördags så va vi och firade Emils faster som ha fyllt 40 år!
Fick en trerätters middag, först blev de en skagentoast till förrätt sen en exotiskplanka till varmrätt åsså blev de hjortronpaj till efterrätt. Super gott satt som i paltkoma efter all mat :P
Vi for även in till Emils jobb en sväng för han hade glömt nå flygbiljetter där. Då va några av emils jobbarkompisar där och hade lite förferre så vi stannade där en stund och surrade, mkt trevligt :)
Men de blev en rätt så tidig kväll ändå för jag började ju jobba 7 igår morsse.
Igår kväll när jag kom hem från jobbet så hade min älskade underbara karl gjort middag, han bjöd på klyftpotatis och älgrullader, såå gott!! Sen så kom Jossan och Martin och såg på film, Friends with bennefits, kanon kul film :)
Lugn och skön 1:a Advent!
Idag så ringde väckarklockan 05.00, lite väl tidigt för min del men skulle skjutsa Emil på flyget så då vare bara att kliva upp. Han for till sthlm och ska på kurs, kommer hem imorgon kväll, sakna han redan<3
Men idag efter jobbet så ska jag till svärmor och det årliga pepparkaksbaket med jossan och pojkarna :) Myys!! Åsså är jag bjuden på middag där, hur lyxigt som helst :)
Snart ska jag gå iväg på jobbet för ett sista arbetspass för denna helg 8-13 idag sen ledig imorgon, välbehövt efter jobb 6/7 dagar.

Besiktning!!

2011-11-25 13:51:16 Mixat
» Kommentarer(0) «


Igår så va älsklingen och jag och till sundsvall och köpte julklappar!
Hittade de mesta som vi hade på våran lista så de känns bra nu är de bara några enstaka klappar kvar sen är vi klar!! De känns super skönt, ha aldrig vare klart så tidigt med julklapparna nått år...men men som sagt är inte helt klar än men ;)
Så när vi komme hem så satte vi oss och slog in alla klappar med så de känndes så mysigt med paket fulla tv-rummet :) Nu vill jag ha JUL!!! :D
Idag så ha jag vare och besiktat passaten, Emil visste att den inte skulle gå igenom för de va nå stag i framvagnen som va glapp som han visste om men hade inte tid att byta de innan för vi fick tiden igår och skulle besikta 8.20 imorsse men jag for dit iaf. Då skulle jag ju få veta allt som måste åtgärdas.
Men när jag få besiktnings pappret i handen så ser jag att jag bara hade fått en 1:a på säkerhetsspärren i bildörren så INGEN OMBESIKTNING!!!!  Måste absolut vara min tur dag idag :) Måste nog ta och köpa en lott kanske :P
Så bettan få hänga kvar ett tag till iaf ;)
Nu ska jag ta och pallra mig iväg till jobbet för ett kvällspass 14.30-21 påbörjar min jobbar helg nu går av på måndag kl.13 så de blir en dryg jobb helg, måndan efter helg är inge kul :/ men men sen jobbar jag bara ons och tors till veckan så man få tänka på de ;)

Adventsstök!

2011-11-22 15:42:19 Mixat
» Kommentarer(0) «


Ja igår så tog jag tag i adventsstöket. Köpte en hushålls assistent i fredags när vi va på Birsta, hade fått presentkort av mormor i födelsedagspresent så då köpte jag denna:
Jag är såå super nöjd över den hur bra som helst, fick även med en köttkvart värd 1200 när jag köpte den så de va ju jätte bra, fick även 700kr i presentkort som jag kan köpa tillbehör för! Så igår så va jag ju tvungen att pröva den så de blev saffranslängder och saffransskorpor med valnötter. Mumms!
När jag ändå va igång och spelade julmusik för fulla muggar så passade jag på att putsa fönstrena och byta gardiner i kök och vardagsrum. Så nu är de adventsmysigt här, ljusstakarna och stjärnorna lyser i fönstrena, så mysigt!
Enda som saknas nu är SNÖN, när ska den komma och STANNA??
Aja den ha ju 1 månad på sig att komma för vi måste ju absolut få en vit jul.
Ha lagt in semester på julafton och juldan så nu går jag bara och väntar på besked hoppashoppashoppas, vill verkligen inte jobba kväll på julafton :(
Resursarna ringde precis när jag slutat och sa att jag ska få poola på hemtjänsten här i gideå imorgon så de blir spännande, längesen sist men de ska nog gå bra. Kul med lite omväxling.
Nu ska jag ta och börja med maten här, de blir kycklingwook och nudlar idag, mumms!!

IKEA

2011-11-22 07:14:32 Mixat
» Kommentarer(0) «


I fredags så blev de Ikea med Mamma, Ulla-britt och Josefine. Hittade en del saker, bla det hära:



Ljusparty!

2011-11-17 07:09:11 Mixat
» Kommentarer(0) «


Massagen i måndags va heeeelt underbar, hade tydligen ordentligt stora knutar uppe mot skulderbladerna.
Sa att jag hade mycket ont upp mot nacken och nu fick jag ju svaret varför, skönt när hon ha tryckt ut dom lite skulle behöva gå dit igen funderar på nästa vecka faktiskt så man få bort dom där!
Jag va ensam på em. så jag fick testa lite på powerplaten åsså, åh de va jätte häftigt man kännde verkligen hur man tränade alla delar av kroppen genom att bara stå still på en vibrerande platta :P
Igårkväll så va jag bjuden på ljusparty hos Ramona, köpt några teljus i dofterna vit snöbär och körsbärsblomst, mmm doftar ljuvligt.
Fick även träffa Johanna och hennes lilla Casper, såå liten och söt kille!! Insåg att vi inte setts sen studenten, de fick mig att tänka på hur längesen de va vi tog studenten egentligen :O Ojojoj tiden går så fort.
Nu ska jag snöra på mig prommenadskorna och pallra mig iväg till jobbet.
Ikväll så tänkte jag även testa mig på Zoomban, hoppas de är något för mig ;)

Farsdag!

2011-11-14 12:30:55 Mixat
» Kommentarer(0) «


Veckorna bara rullar förbi, 14 november idag och inte en snöflinga så lång ögat kan nå :( Tycker faktiskt att kylan och snön kan ta och komma snart känns inte helt OK men grön gräsmatta i mitten av nov :/
I helgen så har det varit den årliga höstfesten här i gideå, lika kanon bra som alltid måste jag säga. :) Nu går man bara och längtar tills nästa års fest ;)
Har nu ungefär gjort 2 veckor på mitt nya jobb, trivs som fisken i vattnet. Härliga arbetskamrater och så skönt med gångavstånd till jobbet! Men måste dock tillägga hur mycket jag saknar mina underbara Lärkor!!<3
Igår så va de ju farsdag, började dagen med en REJÄL sovmorgon men de va Emil värd han ha inte haft en sovmorgon sen 1 sep så de va dags nu!! Sen for vi till svärfar och uppvaktade han åsså blev de en snabbis hem till Emils farmor och farfar. Kl 15 va vi bjudna på farsdags middag på milla´s med mor,far,farfar & farmor super god mat som alltid, de va buffé med båda kyckling och röding, mumms! Sen for mamma och pappa hem och gjorde lagårn en snabbis åsså for vi hem till mormor och Albert och uppvaktade Albert. Så längesedan vi va där så de känns bra att få hälsa på dom, man ses ju inte allt för ofta!<3
Idag så ha jag tvättat, städat och plockat bort alla sommar skor och jackor känns som att dom inte behövs nu längre :P
Nu ska jag göra mig ordning och fara ner till stan ska passa på att göra några ärenden sen så ska jag på massage kl.15 på hälsokicken :) Vann ju ett presentkort där när vi hade stegtävling på jobbet :)