Kalas, stängning och Umeå tripp..

2012-05-20 20:38:44 Mixat
» Kommentarer(0) «


Det har min helg bestått av.
I fredags så fyllde Martin år så då va vi här och firade han med grillning, kubbspel, och trevligt sällskap.
Igår lördag så for vi upp på Näset till mamma och pappa och stängde åt kossorna så dom snart ska få komma ut på grönbete. Emils syster med barn kom och hälsade på oss och hjälpte oss att stänga, riktigt duktiga va dom. Sen blev de grillning hemma hos farmor och farfar!
Idag så följde jag Therese upp till umeå för att köp en barnvagn, sen så blev de även en sväng på stan och expo innan vi drog hemmåt.
Emil ha vare i norrgissjö med Erik och hjälpt deras pappa att gräva och göra ordning grunden för svärmors växthus som ska upp! Mycket hade dom hunnit gjort medans vi va borta, super bra komma de där att bli.
När vi kom hem så blev vi bjuden på middag hos svärfars, dom är så snälla :) Efter maten så satte vi oss och såg en film, En kvinnas hämnd med Jennifer Lopes. Den va riktigt bra men man blir så fruktansvärt arg när man ser den, sjuka människor de finns.
Nu ha vi kommit hem så nu blir de bara deg i soffan framför hockeyn innan sängen kallar. Jobb imorgon igen 7-16 pool pass, känns inte spec lockande.
Emil Gidlund <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback